Tuesday, January 25, 2011

tag oke?

assalamualaikum

dapat tag dari missnureen maharani gedix. sebab ape gedix? sebab tak boleh right click kat blog dia. annoying molep ah. uh.

1. Adakah anda rasa anda hot??
hot? rasa nya soklan ni yang lagi hot kot.

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!


3. Cerita pasal gambar.
gambar neh? gambar neh aku jumpa kat flickr yang nama nya *zazabaex :P
dia tulis kat situ, rumah tuh ada kat area ketereh kat kg. paloh rambai. korang kenal?

4. Bilakah kali terakhir anda makan pizza?
last week, mase tuh visit sekolah tanpa breakfast anything.

5. Lagu terakhir anda dengar.
valentine by kina grannis

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
listening music, chatting with people, eating cudbury :D

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
za
zaza
k.erah
kirah
abe yoh *faham ke?
and yang terbaru* abe kob :))

8. Tag lagi 6 orang.
makhluk yang blog nya still bernyawa lah kan?
1. abg adnin
2. byqie kacak
3. sarah sayang
4. amna poyo
5. pina cool
6. dayah cun

9. Siapakah orang no.1 kepada anda?
bf :)

10. Katakan sesuatu mengenai orang no.5.
dia budak yang baek dan cool. *pina ngupoh cudbury so.

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
ada. hubungan dengan saya. she's mine. right kan sarah.
*or im just tepuk sebelah tgn? HAHA* :P

12. Bagaimana pula dengan no.4?
juniors yang taat. tapi kadang kadang poyo. dia gelak macam *grrr HAHA

13. Pesanan buat orang no.6?
jangan lupa belanjo pizza 14butey.

14. Kata-kata cinta untuk orng no.2.
abang bingki. u kacak la. auw. i suka u la. muahh HAHA*

15. Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men-tag anda.
1. dia senior yang superB
2. walau dia gedix semacam. tapi dia baek hati :P
3. dia dah makin bulat effect makan cudbury byk dan dia mentor saya untuk bulat :D
4. dia panas baran. senang cite dia bekenggg :O
5. dia selalu cakap saya cantik :))

16. Persamaan antara kambing dan lembu.
*dalam dilect kelantan
lembu kambeng dih? supo blako. kalo bezo pom alek tanduk sikit jah.
tapi, kambing is sarah :P wahaha.

17. Perasaan anda buat tag ni.
fun sikit sikit. boring serdahana. mengantuk banyaakk!

18. Adakah anda tahu si Rizman itu sengal
rizman? *sekali lagi dilect kelantan
aloh. anop pok su ngokngek. hop idung sengek keno jirek lori minyok.
kenal?

19. Gay or les?
not both of them. i'm normal :)
*saya gay, saya oke. pergh! xleh blarh!

guess, i've done :D


2 comments:

miss nureen said...

yeah i am bekeng!! GRRRR
eh eh bkn u ke yg ajar i jd gedik? ^_^

misszaza said...

yg bekeng tuh memang

yg aja jdik gedix tuh, my u got the wrong person..
*bukan ke u yg aja i? lallala