Friday, January 14, 2011

ex-friend and ex-president :)

assalamualaikum.

mood ; happy :) status ; sudah letih memaafkan. *nin, qie, aku dah tak kisah dah, public ke tak aku nak post jugak kat sini. kalau dia baca naseb arh :) memang nak suruh baca la kan ? kalau tak sia sia je kan aku tulis ni. *pergh.

ehem. tanak tulis panjang panjang pun. cuma nak cakap. tiada lagi kemaafan dari ku untuk mu. *aceh, gramatis ayat :P. ingat senang senang ke aku nak maafkan ? ingat memaafkan tuh sesenang kau yang mintak maaf. blarh arh. kau nak menangis ke. tension ke. ade aku kesah ? lantak kau la.

tapi aku rasa kau takkan macam tuh. kau kan manusia yang tak berapa ada hati perut. kalau ade pun kau xpenah gunakan pun. buang masa cakap ngan kau. jangan nak tanya aku apa salah kau. sebab u know better than me what is your fault. ask yourself oke.

dah dah. aku dah anggap yang aku tak pernah ada kawan macam kau. *eh, kita kenal ke? HAHA :P

oke lah, buang mase je tulis panjang panjang. menyemak blog aku je. :) jom tuka topik ! oyeah. ehem. hari ni aku pegi sekolah untuk kali ketiga :) hari ni adalah hari kokurikulum. yes, finally dah expired pun tugas aku as president of team it. rasa relief gila.

tadi dah bubar organisasi 2o1o. dan dah gubal balik organisasi. tahniah la ye yang berjawatan. anda berada dalam zon bahaya. hoho^^ meh nak kasi nasihat perucam. bersedia lah. hati yang tabah. telinga yang tebal. mulut yang lancak. mata yang tajam untuk hadapi segala kemungkinan yang berlaku. well, team it nea special. anything can happen :) buat decision molep.

haha. nasihat yang entah pape. btw, kalau rase perlu take it, or not leave it :) ohya. kepada pengganti aku. *president baru ehem boleh umum ke kat sini ? umum eh. Nurul Hidayah Zaharan :) handle team it baik baik. tapayah pakai la ajaran aku. bukan jadi pun. hoho^^ u better than me lah. i TRUST in u oke. :)
dan kepada juniors form5 yang lain, bekerjasama lah anda ye. kerana kerjasama itu penting bak kata pepatah. *bersatu kita teguh, bercerai kita roboh. lalalala!

kepada juniors form4 jangan biarkan senior anda bekerja sendirian. mereka ade sesuatu yang nak tumpu tahun nea. hoho. bekerjalah seperti aur dengan tebing *auw :) dan bermesra lah kalian dengan ahli baru. haha. dah macam wasiat dah aku tengok. :P aku ni nasihat je pandai. buat nye tak pandai. sebab tuh team it kuca kacir tahun lepas. *ouh ape sial yang aku bawak. =.='

lastly form senior yang tak berapa nak berguna nea. maju lah team it untuk diri sendiri. hoho^^

eh jap, ade poem aku nak kasi. khas untuk team it 2o11. oi, hayati betul betul ! aku panggg kanngg !


we success 
not because of me
we brilliant 
not because of you
we still stand up
even we've too much prob
not because of him/her
but
just because of we
get it?
we are who we are
:)


6 comments:

dai-chan said...

aigoooo, terharu saya. hehe. thanks k.za. aiihh, debba eh -____-

laDy zAzA said...

debba la kamo sebelum kamo didebba kan. ;P

miss nureen said...

meh meh wasiat ado tu.
goodluck peneraju team it generasi 2011~

satu pesanan: jange wat kijo last minute. :p

laDy zAzA said...

haha. jolo doh kak een.
wasiat doh tuh,,

pesanan ringkas yg bermakna.

mcm mne kalo dah buat awal2 bende 2 and tibe2 hard disk rosak 2mggu sebelum big day. last minute ke keje tuh ? HAHA*

conclusion ; buat keje tuh, kene ade byk copy. HAHA*

Anonymous said...

thanks kak za. ngehee, kak za byk dh aja kami-kami ini, tapi malangnye, itu semua tidak dihargai. salah kitore la tuh. kak za n senior(s) buat hop the best doh, kami2 yg byk masalah (tambah2 saya ini T___T). heh. again, sorry senior(s).

laDy zAzA said...

hmm, xde la. maybe k.za kot yang xrety nak aja juniors. huhu. xpe, nanti sungguh la deh...

however u are. k.za saye blako juniors k.za :)