Friday, September 11, 2009

tagged by niji

assalamualaikum
oh tedak!
aku telah di'tagged'
hehehe..
apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu? 
 freedom in my life
aku pilih nama tuh sebab masa firstFirst aku create blog ni
untuk menyatakan hakHak saya
yakni kebebasan! dan aku perlukan sangat kebebasan
dan aku rasa bebas nak tulis anything in this blog
tapi tak pernah terbabas la.
hehehe
apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
www.dazelyday.blogspot.com
dazelyday? kenapa? entah la
maybe becoz, aku suka perkataan yang bermula dengan huruf "D"
aku rasaRasa la. maknanya "hariHari yang membingungkan"

apakah method penulisan dalam blog anda?
method nya adalah : bebas
yang penting ade kaitan dengan hidup aku la

ernah terasa nak hapuskan blog anda?
penah.
apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemillik blog yang TAG anda ini?
stylo! aku suka baca poemPoem yang die buat
*lu creative babe!
senaraikan 10 orang yang akan anda tag
1. byqie
2. adnin
3. uaZua
4. miss nureen
5. nagee
6. teen
7. ubay :D
8. kak tik
9. kak hunny
10. areh :P
ow yeayh~!

14 comments:

im just kid? said...

sy pun kene..?? oh tidak~!
ilEp2...lau masa mgizinkan...HEe..


~ps..heran2...kena mex ani n tik ado title 'kak'?? erk?? xaci2...hEe..

laDy zAzA said...

beyes~
no hal..
take ur tyme..


~ps..nop jgk ko title 'kak'?

miss nureen said...

kak areh..~~

adninadia said...

mu nierh??
hahaha

laDy zAzA said...

adnin : cett! i tamparkan!

miss nureen : bulis jgk kalu nk pggil gtu pom..tuka janTina la~

k.ani said...

yaak..ken0 jgk..aihh..
nti2 laa dik oii~

k.ani said...

ehem2..xpasan ad ore deki..
mkna nye dya h0rmat laa tu..
xg2 za?
kas3

laDy zAzA said...

hahaha..
ado ore dekki ko..?
k.ani mmg pndai detect..
hahaha...
btul2..



*jgn lah kamoo berdengki sesama sndri..

im just kid? said...

ceSs~! sapa mau kena tendang~!!?

laDy zAzA said...

tendang..?
sejenis apekah itu..?
cekelat..?
muahaha

Niji said...

trimas kerna menyahut sahutan niji untuk bermain tag.. nnt kite men lg eh? :)

im just kid? said...

ceh...xde bende laen k..??

Nagee said...

tega..

laDy zAzA said...

niji: beyes2..i like tag..hahaha

areh: bnde laen..? apekah?

nagee: tega?