Thursday, September 17, 2009

kad raya

Assalamualaikum
hari ni hari last aku pegi sekolah
*wahh! tak sabarSabar nak berhari raya
dengan rasa terpaksa nya aku pegi sekolah hari ni
just becoz, nak sampaikan kad raya kat kengkawan
namun, kebiulan menguasai diriku hari ni,
dengan tanpa siuman lagi
lupa+tak ingat+tertinggal
sume jenis kad raya yang aku nak bagi kat merekaMereka tersebut
memang "sjabir" besar aku tinggal kad tuh,
bukan main lagi semalam buat kad raya,
sorry kepada:
tini
adnin
byqie
uaua
ama'
dayah
wida
emyyemy
mcten
ain
idah
mirah bunBun
nasy
zahiah
ibah
bella
k.zakiah
k.een
k.tik
k.teen
k.wa
k.irma
cigu aimi
cigu tasnim
dan last
cigu azhari
cause aku tertinggal kad raya
ingat tuh, aku bukan sengaja tanak bagi tahun ni
wahh! sedih sangat sebab tak dapat bagi kad raya
maybe aku bagi lepas raya jer la kat korang
kecuali ciguCigu
aku upload 3 je
yang lain tu, aku kasi lepas raya
sorry sesangat!
 to : ua
 
 to : adnin
 
to : byqie

8 comments:

im just kid? said...

huduh oh....hahaha~!

laDy zAzA said...

well,
kali pertama guna adobe ps

dan perlu ke
menitik beratkn comel or not?
yang penting ikhlas kak oiii!
kak? oopss

ikhlas yg penting!
i bikin sendri tawu!

bkn bg kat die pun!
sebok je mngomen!

*kalu huduh! acu try wak wi ko za so..

hahahaha~

im just kid? said...

nop k..? sumer org dah dpt daa...visit..

http://www.flickr.com/photos/ariefstudio/3928435882/

laDy zAzA said...

hahaha..
beyes2~

adninadia said...

tq2..
pink.pink~!
hee

laDy zAzA said...

hohoho!
sama2~

miss nureen said...

hoh mek,
ngaji molep potosop nuh!

laDy zAzA said...

haha.