Saturday, January 15, 2011

lambat ke ?

assalamualaikum


terlambat ke kalau aku baru nak ucapkan selamat tahun baru. haha. 2010 ; kenangan yang selalu bermain dimata, kenangan bersama keluarga yang segalanya bagi aku, bersama bff ku, bersama *gang ku =.=' dan for sure bersama team it yang terchenta. eh, cop satu lagi, bersama kak yie yg disayangi :)

memang sume tuh dah tak kan aku rasai semula sebab *i have to go. hoho. rindu semua saat saat itu. xsampai sebulan pun masuk tahun baru, dah banyak perubahan yang berlaku dalam hidup aku. memang berbeza sangat tahun lepas dan sekarang.

aku dah tak bergelar pelajar mmp, aku dah pandai bawak keta, aku dah jadi suri rumah sepenuh masa, aku dah jadi graphic designer part time, aku dah jarang jumpa kawan kawan, aku dah keje sekarang, aku dah ex-friend, aku dah ex-president, aku dah jadi co-officer team it, macam macam dan malam nea, satu benda lama dah bernama baru A.Z.A. aku sukaaa :) tawu kan stand for what.

memang segala nya dah berubah. cuma satu yang xberubah. kak kak dan abang aku still dok jauh. dan giliran aku pulak pasnea. susah untuk family aku berkumpul cukup ahli. tapi bila dah berkumpul cukup, saat itu yang paling aku hayati. :)

what ever it is , happy new year :)


6 comments:

im just kid? said...

nak abis bule doh mek..

laDy zAzA said...

suka hati aaa.kalot dio..

im just kid? said...

bawak keto...wuu, dasat...hahahaha

laDy zAzA said...

well, biase la tuh~

miss nureen said...

keje ape mek?

laDy zAzA said...

keje macam macam. hoho.
mostly, jadik suri rumah and grafik design part time :))