Friday, January 21, 2011

different

assalamualaikum

ola? see the different? how? do you like it? yes i do :D mula mula tu macam biasa la kan. visit blog sendiri nak tengok progress. tiba tiba terfikir dah mual kot tengok layout ni. walaupun merah yang ternyata cun melecun :) tapi, dah boring dah guna yang nea. so mula i mengorat pakcik google dan abang yahoo. auw. haha

search punya search, aih macam dah lapuk je template kat dalam google dan yahoo nea. semua nya i dah tengok. tachantek tachantek. until lah aku jumpe yang nea. cun jugak. bole tahan la kan. bila dah berkenang ape lagi kan? download la~

memandangkan banyak benda benda yang penting dalam layout tuh, so sesi peng-edit-an html bermula. rasa macam nak juling je mata aku baca html yang tak berapa besar itu. *.* bukak photoshop edit gambar. nak ukur gambar bukan main susah. yer lah nak bagi same dengan kotak yang disediakan. uih. *nampak sangat dah tade keje laen nak buat

lastly, nea lah hasil nya. cun kan? haha nvm.

4 comments:

petikayu said...

lagu tepi tuu !
fav song sarah . suatu masa itu .

layout lawa lawa lawa :)
saya suka .

misszaza said...

ouh. i didnt know that. hoho. now i know. :))

suka? auw terima kasih sayang :)

petikayu said...

samasamakasihsayang .

:)

misszaza said...

ngaaaa.ilysm.