Sunday, February 13, 2011

valentine

assalamualaikum

fever? mungkin sebab berasak asak dengan orang ramai semalam. macam nak tunai haji kot. aih* aku rindu saat hang out with my girls semalam. setelah lama plan untuk keluar bersama, akhirnya tertunai jugak semalam. what a *boom day la semalam. enjoy every moment with you guys :)
 
riuh rendah bila bertemu, ala macam biasa la kan? keadaan bertamah kritikal bila kengkawan bqie dari kex datang membingitkan lagi suasana yang hangat. *dapat kawan baru wei. zack kuat melatah siot, amin yang senget kot, faiz yang terketar ketar bila bergosip sebab terlalu nak marah dan syafiq macam pelik ah muka kau bila cakap. what-so-ever la. enjoy bro. :) *it's not social oke, but it's friendship.

maybe it's beautiful. but, what if it's burn? what would happen? just like love.

oke, today is valentine's day. and now I am hearing to valentine by kina grannis. ever heard? :D such a nice song. mungkin hari ini masih penuh lagi manusia dekat karnival jom masuk U. sebab semalam bukan main lagi diorang pegi dating kat sana. pegang tangan. I sana, U sana *auw. bak kata zack ;

"aku datang kat sini bukan nak tengok karnival nak tengok orang ber-couple. nak cuci cuci mata sikit"

well, it's undeniable oke. bagi aku ;
"mak oi, betul ke budak budak habis spm neh? berlagak macam dah keje ni"

cun yang tak leh blah la ye, make up mungkin habis satu bedak compact. puntis melepak. aku pegi semalam jangan kata bedak compact, sunblock pun tak sempat sapu. haha.
 
oke. back to the *valentine things. hari ini mungkin habis kot hadiah hadiah dekat parkway, cityjaya and what-so-ever. aku mungkin suka tengok couple yang romantik, but only married ye. kalau yang belum tuh aku rasa macam meluat kot. auw*

valentine ; means nothing to me. because I love no one. I mean *lover. aku tak sure jugak benda ni boleh di sambut ke tak. sebab macam macam spekulasi yang ada. tapi, bagi aku valentine for married person tade yang salah nya kan? macam sambut annivesery la kan? as I said, love after marry is amazing :D so, what else? kawin la ye, sapa sapa yang gatal nak sambut hari ini. *just kidding.
 
by the way, Happy Valentine's day.

p/s ; I do love someone :D

4 comments:

Bieyha Husain .. (: said...

i do love sumone too !
lalala ~

misszaza said...

yakkk eh biha.. hahaha.. :D

theOWNER said...

wei , mmg enjoy la :)

misszaza said...

hoho.. mu qie..bajet sapo la tdi.. memang ar weii.