Tuesday, May 24, 2011

move on.

assalamualaikum

hi! lama lama amat tak update blog ini. saya saya sangat malas untuk update. cerita tuh tak yah cerita la kan. berguni yang nak dikongsi. tapi, saya saya sangat malas yang teramat.

erk* hari ini kesabaran aku hampir hilang dek jpj punya pasal. mau nya aku nak bakar je kereta tadi. ouh ye ouh ye. saya tak lulus test jpj tadi. wah bangga nya saya ucapkan perkataan ini. grrrrr* dah tutup cerita.


ahh, everyone is leaving. the same goes to myself. 2 days left. and I've done nothing. I really really mean nothing. langsung tak siap packing. barang barang pun tak sempurna lagi. ada lagi yang perlu dibeli.

erk. entah, aku rasa macam pelik. pelik sebab kehidupan aku dah nak berubah. pelik sebab aku kena tinggal kan rumah. ouh, I am wondering how my life would be without my parents, family and bestfriend. quite weird kot. plus plus pasnea dah kena cakap luar.
        
hmmmm, mungkin ini lah masanya untuk aku berdikari sepenuh nya. haha. bukan maksud aku yang selama ni aku tak bedikari. uish terlebih berdikari kot. tapi, agak pelik la kan bila keadaan sekeliling berubah secara mendadak. tak pe lah, hadapi masa hadapan dengan tabah oke!

p/s : move on.

7 comments:

.: hunny :. said...

All the best in ur new life..
semoga tabah menghadapi cabaran2 dan liku2 hidup..
:)

ape2 pon nk wak nati, timbang dulu baik buruk n jaga akhlak walau di mn berada~~

gud luck zaa!~

p/s; nasihat ikhlas dari hati ni..xbermakna nak perli2.. hdup kat luar sano banyok sangat cabaran dekpon..nuhuhu

misszaza said...

uuuuuuuuuuuuuuuuu ~ T.T

trima kasih k.hani. sye syg anda.

haha, doakan ore deh. huhu^^

miss nureen said...

move on za!!

im just kid? said...

ha ha ha..kenyet mato ko abe jpj laen kali mek..ha ha ha..

misszaza said...

yeah! i'm moving ! haha.

owoh, cekak kenyit doh ehhhh! mujo xselok kaen jah. hahaha. grrrr*

im just kid? said...

wow! hop paling sedak nih! nk jdi jpj etep eh..hahaha

misszaza said...

ceh. kappo gak? nyepak?