Wednesday, May 11, 2011

jom masuk u!

assalamualikum

selamat pagi semua, 2.46 pagi kan? haha. oke, sesungguhnya mata aku sangat la sakit mengadap yang bernama laptop ini.>.< melakukan hanya memuaskan nafsu sendiri. ehem, pikir leklok naa~ I means, tengah syok mengorat photoshop. asah asah skill yang lama tak di asah. ini hasil nyaa ;D


yer, saya tahu tak cantik. tapi, ade aku kesah? :P kemain lagi aku dok depan pc nea, bagai tak ingat dunia. 5 jam kot aku gigih berusaha sampai benda nea siap. :)

oke, bertemakan JOM MASUK U! >.< ouh, lagi 19hari lagi aku kan mulakan hidup baru. aaaaaa! macam tak caya je. cepat nya masa berlalu kan? tup tup tup dah nak masuk u dah sume. kita dah besar kan? :P

ahh, gonna miss everything. family, friends. aih, agak agak aku homesick ke tak? aku takde la se-homesick *DIA tuh kan? harharhar. sampai nak naek bus pun macam jakun gila.

ahh, gonna miss kehidupan di maahad dahulu yang perangai macam lanun. >.< sumpah pasnea aku nak jadik lebih baek. hehe. aisehmen, tragedy molep.

btw, tahniah la kat sume yang dapat tawaran. tak kira la kan, matrik ke, UPU ke, yang pegi IPTS pensendirian ke, yang dapat biasiswa ke, or even yang masuk form 6. congrate yaw! yang form 6 tuh takyah nak rendah diri. korang pun pre-u macam kami kami yang laen. padahal form 6 la yang paling tough di abad ini.

tak tau nak merepek ape dah, cuma ada sorang kawan aku gila glamor yang suh aku taruk nama dia dalam post nea. nah, Adnin Nadia. haha, puas ke wei? :P masalah masalah.

p/s ; pelik macam alien! -,-

7 comments:

adninadia said...

owoh,payoh la kalu ado saim jujur
supo mum nea gak.so2 nyo mention.
hahahaha

misszaza said...

hahaha, well. aku memang jujur. bhahahai

miss nureen said...

so, where r u going to?

misszaza said...

i'm going to university! yeah! harharhar.

miss nureen said...

which one?

misszaza said...

macam k.zakiahhanani. hoho^^ insyallah. hurm~

miss nureen said...

ooo
gudluck then!