Thursday, April 28, 2011

tragedy

assalamualaikum
   
status fb untuk hari ini ; 
    
saia benci medical check-up
 
description ; >.< hell-molep. tadi aku pegi wat medical check-up kat klinik bandar. ahh, benci betul perasaan medical check-up itu. bukan takut ke ape ke. cuma aku benci part menunggu. kemain lagi aku tercongak depan klinik pagi pagi buta tolong pak guard bukak pintu pagar klinik. aku lebih rela menunggu time wat lesen lagi.
 
layan cerita damaq dengan Ahmad Muzaffar Zahran. best lagi kalau Nurul Husna Zahran Irsyad Zamani Zahran Nur Nasuha Zahran dan Are Kim Zahran tengok sekali. layannn~
 
description ; korang tawu ke cerita damaq tuh? mesti korang tak tahu kan? cerita nie favourite keluarga aku. haha. actually bukan cerita nea je, kiteorang memang peminat tegar cerita dan lagu melayu klasik. yeah. nak caya caya lah korang. klasik.fm fav radio beb. rock kan? haha. 
 
wei, adek aku balik hari ini. ouh, rasa macam tenang gila kot bila dia ada kat rumah. bawak balik rahmat >.< rindu tahap tenuk kat adek aku. hampir sebulan tak jumpa. dia pulang bawa semangat untuk aku. sobs. *terimakasih.
 
last but not least. best kan lagu blog aku? :D
 
ini, hasil kerja aku bila dah boring menunggu time medical check-up tadi. haha. boleh bayang la betapa boring nya penantian itu. kahs3
 
ehem, you're my tragedy. >.<

p/s ; un-read-ed

2 comments:

Hafriz Mohamad said...

yup.. sy pn x suka mnunggu..
tp bile dh jd sbhgian dr org prubatan, bru la sy tau nape bleh trjadinya kes tnggu lame2..

sbnrnye ktorg sdaye upaya utk cpat. tp atas sbb2 trtntu.. jd lama gak. maaf yer..

misszaza said...

ouh. huhu. takpe saye paham je masalah tuh, cuma mulut tak henti membebel. haha