Friday, December 17, 2010

masih trauma

assalamualaikum

oke. semalam aku telah dilantik sebagai suri rumah sepenuh masa secara offically. pergh. aku benci gila kerja neh. =.=' kalau tanya kengkawan yang laen ape yang korang akan buat lepas exam? jawapan yang paling xleh blarh adalah *saya nak blaja masak. erk? masak? oh God aku keje tuh kalau spm xabes pun aku memang selalu buat. bOooooooooooooorimmm. and seriusly kalau esok esok aku kawin sumpah aku cakap aku xleh dok rumah jadi suri rumah sepenuh masa. aku kena bekerja oke. and kalo future husband aku xkasi keje kira cancel je kita! HAHA*

oke. tarok tepi dulu cerita tuh. aku nak cakap yang aku masih trauma. aku masih traumaaaaaa! spm.spm.spm. bace citer nea baex2. semalam pukul 8malam aku maen fb.utube.bloging. and what so ever macam orang yang xsedar diri. last last aku tengok jam. *eh! pukul 1o, exam. tapi, bila aku fikir balik. ngek! aku dah merdeka! isk3.

lepas je abes maen tenet. aku naek nak tdo. mase tuh dah pukul 12pagi. tiba2 automatically pukul 3.3o aku bangun dengan sendiri dengan mengatakan *eh, bangun study. dan aku sedari kembali. terus sambung tido. then pukul 6.oo pagi aku bergegas bangun. *exam exam! sampai jer kat toilet *oi! aku dah merdeka laaa~ solat subuh then terus tido balik.

pagi tuh aku bangun sebab ayah aku panggil sarapan. then umi aku cakap. *pasni umi ayah nak kuar. kemas lah rumah nea..bla..bla..bla..bla.. first2 aku fikir xleh nak study. tapi aku sedari hakikat yang AKU SUDA MERDEKAAAA!

lepas jer kemas rumah aku pun bukak la laptop. maen.maen.maen.maen lepas tuh umi ayah aku balik. *alamak! tutup cepat laptop. adik aku pun cakap *nak tutup buat ape nye ayah bukan marah pun. kan dah habis exam? *erk. a'a la..

dan sampai sekarang aku masih traumaaaaaaaaaaaa. ouh cepat benda nea hilang. aih*




p/s ; tolong..!

3 comments:

im just kid? said...

wuu..juruh yo...haha~ore spm mulo..stgoh jam nk exam bru belek buku..bgun kul 6...wuh~awa lagih!!! bgun kul 3..yak~ngatuk2...bgun pagi2...wush!! weh ari2 aku merdeka...hahahaha

laDy zAzA said...

haha..jolo la blako~

miss nureen said...

fuyoh.
bules nyo trauma gitu
i dulu afta spm da xigt abes da psl exam
bue abes2 dh mso last paper tu. ha3