Wednesday, December 8, 2010

cerita hot?

assalamualaikum

ola! saia ade lagi *xleh henti membebel. hahaha. lupe nak cerita pasal tadi.
lepas jer exam biology tadi check handset yang di silent kan. erk? 4 misscall also from adninnadia. and message :

"weh, knp xangkat aku call? ade cerita hot nea!"

erk? hot? cerita adnin ape yang xpenah hot. sume nye memang hot. *HAHA

lepas jer sampai kat rumah die call balik. ALAMAK ! memang hot gila cerita tuh. sampaikan aku yang duk bawah kipas level 5 pun still berpeluh peluh. ouh my! cant believe this could happen. erk.erk.erk.erm.erm.erm

totally aku speechless. tatau nak kata ape. mula mula tuh macam konon konon nya redha. tapi, ouh no! aku xleh terima sume tuh. serious dan sumpah aku cakap. aku xleh terima. noktah!

heartless. patah hati. tawar hati nak terus kan ape yang ada. pergh! memang geram tahap cipan arh! aku membebel xtentu pasal. rasa macam sume benda aku nak hentak. rasa macam sume manusia sekeliling aku nak marah. hoi.hoi.hoi. buat kerja tu pakai otak ke tak? nak fikir korang punye masalah jer. yang kat luar berjebak nea ko xnak fikir plak? mangkuk betul.

lepas beberapa jam membebel xtentu pasal dengan adnin. rasa macam nak g*la pun ade. tiba tiba sampai message dari byqie. dan menyatakan hakikat kejadian. dan menyatakan semua itu adalah tidak sama sekali akan terjadi. oh wow! aku rasa relief yang amat bila bace message tuh. serius. aku sujud menghadap kiblat tanda syukur terhadap Tuhan.

umi aku pun terperanjat akan tindakan aku yang tiba2 sujud. HAHA*

"boleh jawab ke biology tadi sampaikan sujud syukur?"

my mum tanya. senyum sinis pun ade. what so ever. aku memang syukur amat amat. langsung xtipu aku syukur.

dan saia kembali senyum :)


p/s ; nin.qie bersemangat kembali? HAHA*