Friday, July 29, 2011

private blog ?

assalamualaikum

yeah ! saya sekarang dalam computer's lab. sesi computer application yang paling best di alam semester ini. hari ini saya belajar visual basic. pening tapi best. sumpah tak tipu.
     
ehem, everyone is stuck. how to do? how to do? but mine, already done. harharhar. that's why la syok menulis blog. phewww.

huh ! agak bengang sekarang dengan blogger. sila tengok ini punya printscreen:-

*sila tekan untuk tumbesaran :D

kalau diperhati dengan mata yang tajam kat tab yang banyak banyak tuh. semuanya : blogger permission denied. =.=' cisss. semuanya privatekan blog. semua blog yang aku "minati" untuk kunjungi sudah diprivatekan. kejam !

ini lah mereka mereka yang privatekan blog :-

adninadia
aqilahnaziman
sarahsabri
amalinarosedi (hok berat lagi, blog undefined =.=')
afinazulkifly

cuma ade dua je yang tak private. tapi, itupun jarang jarang update. ouhh, time aku boring mcm nea la korang nak privatekan.

actually, aku pun macam nak privatekan blog. aishh. perasaan untuk blogging dah semakin suram. =.=' serius takde mood. I prefer utk menulis diary sekarang. weeeee. i love my 2011's diary. harharhar. :D

ehh ! oke out luh. *madam perasan aku menulis blog. harharhar

4 comments:

dai-chan said...

hai kza! hahaha. memang 'keling' la. dan kza sila JANGAN ikut jejak langkah mereka. tak senonoh betul XD

misszaza said...

hai jugak adik santun ! :D

hey hey. where you've been ? miss u lately =.='

saye tak ikut jejak diorg. sangat tak senonoh

PENDEKAR ALEX said...

xyah la aku nk baco payoh

misszaza said...

pendekar : uwww~ masih ade pembacakah blog ini ? terharuuuu~ >.<