Saturday, July 2, 2011

keep moving forward

assalamualaikum

entah kenapa, malam ini rasa macam nak membebel kat blog ini. ya, mungkin sekarang weekend. the only night yang boleh aku lepak lepak. *sebenarnya takde la lepak sangat. tapi boleh la dikira lepak kalau nak dibandingkan dengan malam malam yang laen. terlalu hectic.
   
saya benci kehidupan disini. kehidupan yang penuh dengan tergesa gesa. ya, mungkin aku tak pandai sesuaikan diri dengan suasana university. tapi, sumpah aku cakap kehidupan kat sini macam gila. ahhhh, apakah ini semuaaaa ? lagi tigapuluh hari nak mid term. kenapa semua orang nampak steady je ? aku yang gila menggelabah. errrrrrr. =,='

malam ini otak aku sangat stuck. yaaaaa, stuck dengan mechanics dan algebra. ouh, ini apakah ? tabahkan aku ya Allah. T.T walau aku penat mengejar cita cita kat sini. tapi aku takpernah rasa putus asa. haha. :)
“Jgnlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamu...lah orang-orang yg paling tinggi darjatnya jika kamu orang yg beriman.” [Al-Imran:139]
yaaaa, jangan putus asa. terus berusaha, menggapai bintang di langit. tutup mata, pekakkan telinga, bisukan mulut. IGNORANCE is BLISS ! keep moving forward ! go go go go !

mid-term is coming. =,='

p/s : you leave me breathless.

2 comments:

Yun Chan Khalid said...

gambate ! gambate ! :D

misszaza said...

yck : thanks yaww <3 hehe.