Friday, February 6, 2009

i am damn bored and confused my feeling....!!!

salam..

today is a sunny day...aku agk kebosanan yer~ tatau nk wat ape...bru abes tuisyem... waaa!!! geramnye aku nga umi...abes la future aku nga redaksi...dah ai tuh mngamok gile ble tau name aku xde dlm redaksi...then ble dah ade blk aku plak yg x g meeting...bukan aku xnk g... biase la aku kan anak yg solehah mndengar kate2 umi ku... umi la yg x bg aku pegi...skit aty pown ade... kan aku pegi xblik2 kan bru tau[ish!! dasat2..hehehe] gurau jer...

agak suspend la...i hope there's nothing change.... why i should be suffer like dis... i dont want make thing more difficult...waaaa~! stresss aku................! kat sape la aku harus ckp kan ini...[ceh! xde mknenye~ hahaha]

tadi aku g tuisyem..dah la smpai lewat..mase first mase bio... aku ni yang agk kebodohn bio...
hnye ternganga2 jer la...ntah ape yg di ckp kan ntah...aku pown xtau... knapa la aku xminat bio...
eh2!! bkn xminat tp xphm....hehehe..
tatau dah nk wat cmner...kalu fizik, kimia, ad mathe and mathe mode aku bleh follow jer...

mngkin agk betul jgk kte2 someone nih.."org stlye awk..mmg nmpk xminat bio..."
yup! aku sokong 100% kte2 itu... aku mmg xminat bio...[uissh!! giler ar.. bru awl taun dah nk masuk ANTI bIOLOGy..hehehe] org kte xknl mka xcnta....[ahh! tpu jer tu...hehehe]
camner la aku nk wat suh mnat bio ni eks? hurrm~ satu lg klemahn aku...aku malas membaca fakta...!

kdg2 rse mcm nk tdo jer tyme bio...naseb baek aku baek...kalu x...eeeee!!! ini satu lagi disaster yg aku hadapi after redaksi problem...benci ar....!!!!

hurm...kebosann aku jelas nmpk.... xde bnde nk di ceritakn smpai xmnat bio pown aku tulis.. dasat2!!! ntah la perasaan nk melalok tuh dtg tetibe jer...hehehe...

p/s : to kekawan yg bce...aku xdtg ai ahd ni aku nak have some fun together with my belove sis which just arrived from jordan...[sebenarnya aku yg dipksa...hnye dgn upahn nk bli beg skolah bru...hampeh tul]

4 comments:

miss nureen said...

amek tusyen mano?
ish3.niat moteng dh yo.

when my heart speak out said...

amek tuisyem kat dinamis...
well..i'll do anything for my beloved sis...
bile lagi...tyme die blik la nk g jln2..hehe..
[nawaitu nyer..nak beg bru..hehehe]

miss nureen said...

oo..bagos2..
ehem2..
ore motem gop nih..haha ^_^

when my heart speak out said...

laaaa~ join da club la ni..
hampeh~
hehehe..