Friday, February 6, 2009

ANTI : ana, anti anta wateva~

ANTI : ana, anti anta~

dari tajuk tu.. tntu korang x paham....

aku ade citer...mggu lepas aku ade jmpe kwn lame aku... mmg aku mengesyaki dri ini la.... tabik spring ar...bgus ar aku tgk die...nmpk mcm warak gtu.... tp aku agk ke'malu'an coz die tnye aku dpt brape pmr? huh! agk terkejut la die dpt sma cm yg aku dpt... malu wOoo~! tp die dpt title sc and twaran ke skolah MPI...tp dia unapproval..mybe die xminat kowt...

kaku la jgk aku jumpe die...yela aku ni bgai langit nga bumi kalu nk bndingkan dgn die... aku ni ala happy-go-lucky and funky girl...PENgkid? xlah!! tu trok bena la tu... gila ape!!! [hehehe] perjumpaan kte org hnye skjap jer coz aku ade klas ag and die dah nk blik...then we change our phone number..."i'll call u tonight" aku ckp la...riak nye terkejut ble aku meng'englishkan perckpn aku...yeah!~ this my world..cme dgn 'org' tu jer aku xckp bi...[nati digelaknye bru pdan muka...hehehe]...

bile dah blik aku pown...anta la mcj kat die..."hi there....!" tp!!! dibalas..."asslamualaikum... ANTI xde kerja la tu hnta mcj kat ANA mcm tuh".... then, my laughing envelop the darkest of night...
aku ketawa bgai nk tercabut usus aku....bkn kte lucu...cuma aku x suka og yg membiasakan diri ANA ANTI...kalu ustzh n ust tu laen hal la~....

waaaaa~ mmg aku rse ni satu kejahtan tp aku nk mnyatakan yg aku "anti ana anti" phm? bkn aku jer yg anti...kak long aku n kak ha aku pown rse agk plik la kalu dok maen...ana anti.... [dasat gile la aku ni...hehehe]....

[abes la aku kalu roby bce blog aku..mau nye dicantas tengkok aku..hehehe] sory kalu ade yg feeling sgt about yg aku write ni...i'm just want to say what deep of my heart say.....! it's sincerely...hehehe...

papa pOm maju la ANTI ana anti utk dri sendri...

6 comments:

miss nureen said...

haha, gwe anti juga maa^^

when my heart speak out said...

waaa~! anti ana anti...
jlnkn demonstrasi....!

miss nureen said...

wat la demo kalo brani..
kene fire ko makhluk2 ija bru taw..
haks

when my heart speak out said...

dakpo~ kwe dop takut pown..
perang saraf akn dijalnkan!!!
hehehe...

TeeN said...

.ehem2.

when my heart speak out said...

ape ehemz2!?