Wednesday, May 23, 2012

karya picisan .

Assalamualaikum

hi semua ! ahem , first of all nak bagi tahu yang saya dah tamat program foundation . hehe . dan sekarang tengah cuti tunggu nak masuk degree jeww . :3 haaaa, jangan jeles lah , cuti tunggu degree saya nea bukan macam yang lain , cuti berbulan bulan . sebulan je kot cutinya . oke la kan at least ada cuti . ;)

haaaa, sekarang dah hampir dua minggu la kot aku terperap kat rumah ni . macam biasa jadi suri rumah , jadi supir , jadi housekeeping *ifyouwhatimean* dan macam macam lagi lah . busy jugak lah kan .

lama dah cuti baru ade masa nak kemas buku buku foundation yang bertimbun menggunung macam gunung himalaya dah menengoknya . ye lah , mana nya tak bertimbun , kalau SEMUA , i mean SEMUA buku buku foundation yang penah guna , termasuk dgn testpad yang dah guna yang berterabur sana sini pun aku bawak balik . sayang nak tinggal . bagi aku , itu semua kenangan . hehehe .

tengah tengah kemas , aku perasan aku ni seorang yang suka melakukan kegiatan vandalism *bolehdipanggilvandalismke?* haha . idk . almost setiap buku , mesti ade je karya karya picisan aku . i mean , contengan jalanan . *eh??*

 *letter of mine* :3








dan yang ni, aku jumpa dalam buku note yang aku guna since spm lagi . :3





hahaha , ini je yang aku jumpa . tapi seingat ingat aku , banyak lagi la kot karya picisan aku kat buku buku nota . memang jenis aku . tengah dalam kelas ke , study ke ape ke , tangan tak reti diam . lagi lagi , bila otak wasnt focused . otak bercelaru fikirkan benda lain . maka keluar lah karya picisan aku nih . haha.

okei , itu je yang aku nak post. :p kbai .

p/s : wait for miracle to happen .

2 comments:

Ihsan Khairir said...

Memang jiwaseni dari dulu lg...

misszaza said...

memang pun . kalau dulu dulu byk lagi kot . tapi dah taktau kat mne . mesti kat celah2 buku sekolah dedulu . mls dah nak cari . haha .